Rekrutacja do Technikum Technologii Żywności o specjalności - "Browarnictwo rzemieślnicze i przemysłowe" nadal trwa!
Rekrutacja do Technikum Technologii Żywności o specjalności - "Browarnictwo rzemieślnicze i przemysłowe" nadal trwa!
Zostały wolne miejsca! Nie czekaj - zapisz się na profil browarniczy i zapewnij sobie:
- stypendium w pierwszym roku nauki dla każdego ucznia w wysokości 1000 zł miesięcznie,
- stypendia w kolejnych latach nauki (klasy II-V) minimum 200 zł miesięcznie,
- płatne staże po pierwszym roku nauki (z gwarancją otrzymania wynagrodzenia - min. 2000 złotych).
- zajęcia praktyczne w nowej pracowni utworzonej w szkole - minibrowarze rzemieślniczym,
- wyjazdy edukacyjne do najlepszych browarów w Polsce i browarów rzemieślniczych ,
- praktyki zawodowe w najlepszych polskich browarach lub w naszym browarze rzemieślniczym,
- wyjazdy edukacyjne i praktyki ze wsparciem tłumacza w niemieckim browarze Krombacher, Turyngia Niemcy,
- bezpłatny udział w dodatkowych szkoleniach zawodowych pozwalających zdobyć dodatkowe kwalifikacje,
- pierwszeństwo w zatrudnieniu w polskich i niemieckich browarach współpracujących z uczelnią - zgodnie z porozumieniem - na stanowiskach kierowniczych średniego szczebla oraz technologów,
- minimum teorii - maksimum-praktyki: z zajęcia praktyczne prowadzone przez pracowników browarów / praktyków browarnictwa.
Uczniowie w trakcie nauki uzyskają kwalifikacje:
- SPC.02.Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń,
- SPC.07.Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.
Nauka w szkole jest bezpłatna.
Otwórz się na nowe możliwości!
Skorzystaj i zdobądź zawód i możliwość pracy w ciekawej rozwijającej się branży, która zapewnia stabilne i atrakcyjne warunki pracy.
"Otwieramy nowe możliwości” - projekt dofinansowany z Funduszy Europejskich
Zespół Szkół Akademickich przy Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży